Els Reis amb els joves voluntaris d'El Cimal

Els Reis amb els joves voluntaris d’El Cimal | El Cimal

Un any més l’Associació Cultural Club Cimal ha dut a terme la cavalcada de Reis solidària. Enguany s’ha arribat a la 32a edició, i s’ha volgut donar un nou impuls a aquesta iniciativa coincidint amb el cinquantenari de la fundació de l’entitat. Així, s’ha pogut beneficiar al doble de famílies de Terrassa.

Els Reis solidaris també han visitat centres d’acollida de Terrassa, Rubí i Sabadell. En total, uns 250 nens -d’unes 60 famílies– han pogut viure la il·lusió dels Reis gràcies a aquesta cavalcada. A més, la mateixa nit, Ses Majestats van anar a adorar al Nen Jesús a les esglésies de Sant Pere, la Seu d’Ègara.

Voluntaris universitaris, joves professionals i nois de batxillerat, pares i mares, van ser els encarregats d’escollir les joguines, embolicar-les i preparar tota la logística, a més de dedicar la nit del 5 al 6 de gener a repartir regals i il·lusió vestits de patges i reis. Els vestits dels Reis i de patges van ser confeccionats, de fet, per les mateixes famílies de Cimal. Cal destacar, a més, el suport de la ONG Cooperació Internacional, l’Associació Cívica La Nau i fabricants, com ara Barruguet, entre d’altres.

Els joves d'El Cimal repartint regals i rialles

Els joves d’El Cimal repartint regals i rialles | Cedida

Nou comentari