MónTerrassa
Cau un lladre de bombones de butà que angoixava els Mossos
  • CA
botí
El botí confiscat al lladre | Mossos

!--akiadsense-->

La nit abans dels atemptats gihadistes de Barcelona i Cambrils va saltar pels aires una casa a Alcanar. Era el camp base de l’escamot terrorista. Va quedar en runes per l’explosió de centenars de bombones de butà, el combustible que volien utilitzar per perpetrar l’atac terrorista. Per això els Mossos van parar l’orella al robatori de 25 bombones d’una benzinera de la Serra de Daró (l’Empordà).

Finalment, tot ha estat un simple robatori. Segons ha informat la policia, el passat 30 de gener van detenir a La Bisbal d’Empordà, un home de 46 anys i domiciliat a Corçà com a principal sospitós de robar les 25 bombones d’un valor d’uns 500 euros. Un cop denunciat el robatori -el lladre va trencar el carenat de la gàbia on s’estaven emmagatzamades- la unitat d’investigació dels Mossos van posar fil a l’agulla fins descobrir el lladre i què en feia del botí.

L’home se’n van endur les bombones en diversos viatges amb el cotxe per amagar-les en un camp . Durant quatre dies les va anar venent per deu euros fins arribar els 250 ingressats pel total de la venda. El detingut, al que li consten antecedents, va passar el dia 31 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa