Males notícies per a la Llar de Prodis. Segons ha informat el seu gerent, Dani Jorquera, els catorze usuaris de la residència han donat positiu de Covid-19. Una de les persones es troba en aquests moments ingressada a planta, de moment però, no ha calgut posar-la a la UCI. La resta de residents es troben a l’equipament confinats i sense símptomes. Els professionals que han donat positiu i que han estat en contacte directe també es troben en bon estat i confnats a casa seva.

Des de Prodis exposen que des de fa un parell de dies, dos residents van començar a tenir símptomes de Covid. Tenien malestar i una mica de febre. Com sempre, es van activar els protocols i es van fer les proves ràpides d’antigens, a les quals ja estan acostumats. Al donar positiu aquests dos casos, és quan es va decidir fer-les a la resta de la Llar i aleshores es va poder comprovar que tots s’havien infectat.

“Estem tranquils i serens. Les famílies dels usuaris estan informades de tota l’evolució de forma permanent“, apunta Jorquera, el qual agraeix als regidors de l’Ajuntament la seva “ràpida disposició”, així com a la Generalitat pel seguiment i al CAP de referència per les visites i atencions “constants”. Jorquera subratlla que “ara mateix no necessitem res, tenim mascaretes i equips de protecció suficient i molt material per entretenir-nos i fer passar el més ràpid possible als notres, aquest temps tancats. Igualment, sabem que si us necessitem, us tindrem a prop, com sempre ho heu estat”.

Nou comentari