Hache

La casa Soler i Palet (c/ de la Font Vella, 28) de Terrassa serà novament escenari del càsting per escollir figuració per al rodatge de la segona temporada de la sèrie ‘Hache’, produïda per Weekend Studio. La convocatòria tindrà lloc divendres 13 de desembre de 10 a 18 h i dissabte 14 de desembre de 10 a 13 h.

Terrassa tornarà a ser un dels principals escenaris d’aquesta sèrie de ficció, un thriller amb accent espanyol estrenat a la reconeguda plataforma NETFLIX el passat 1 de novembre, que se suma als èxits de les aplaudides ‘Las chicas del cable’ i ‘Élite’. La segona temporada constarà de 6 capítols d’una durada aproximada de 50 minuts cadascun, i es preveu que s’estreni de manera global el 2020.

La productora Weekend Studio fa crida a persones d’entre 16 i 70 anys de Terrassa i rodalia que vulguin fer el càsting per passar al grup definitiu de figurants que participaran en la segona temporada de ‘Hache’. Entre d’altres, es valorarà la formació teatral (també amateur) i els coneixements d’instruments musicals i de ball. Es demana als interessats portar còpia del DNI, i els nombres de la seguretat social i de compte bancari. Aquells que passin el càsting podran participar de manera remunerada al rodatge.

Una ciutat ‘film friendly’

Com ja va passar amb els càstings de ‘Grand Piano’ l’any 2012 o de la primera temporada d’‘Hache’ el 2018, Terrassa torna a acollir una gran convocatòria per participar en una producció audiovisual d’èxit. ‘Hache’ se suma a les múltiples produccions que acull Terrassa, ciutat que referma el seu paper actiu com a territori de rodatge.

Gràcies a la seva capacitat integral com a ciutat ‘film friendly’ i com a ciutat UNESCO de cinema, destacades productores i distribuïdores aposten dia rere dia per la ciutat vallesana. La realització íntegra d’OT 2018 i 2019 des del Parc Audiovisual o la gravació d’anuncis i altres produccions fan evident el bon ritme d’activitat de rodatge.

Sobre HACHE

‘Hache’, és una creació de Verónica Fernández, guionista de sèries com ‘El Príncipe’, ‘Seis hermanas’ o ‘Velvet Colección’. La sèrie està protagonitzada per Adriana Ugarte, actriu de gran nivell que ha participat en produccions de molt èxit com ‘Julieta’, ‘Palmeras en la nieve’, ‘La Señora’ i ‘El tiempo entre costuras’.

La segona temporada de la sèrie segueix el recorregut d’Helena Olalla (Hache), una dona catapultada a la prefectura del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys 60, com a hereva al capdavant de l’organització criminal que liderava Malpica. Segons Erik Barmack, sots president d’International Originals en Netflix, el món creat pels productors Tomás Cimadevilla i Jorge Iglesias és únic, fresc i atractiu per a tothom, qualitats que fan d”Hache’ una interessant proposta per sumar a la potent programació d’una de les plataformes digitals de continguts de referència, amb 125 milions de subscriptors.

Nou comentari