MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa porten castells bàsics de 7 a Esparreguera
Castellers de Terrassa
Castellers de Terrassa a Esparreguera | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Un cap de setmana intens ha marcat l’agenda dels Castellers de Terrassa. Després del dissabte amb una calçotada popular i tallers per a preparar la disfressa per a la rua de carnestoltes, els blauturquesa van actuar diumenge al matí a Esparreguera. Va començar ben d’hora pels Castellers, un grup d’unes 15 persones com ja és habitual des de fa uns quants anys en aquesta cita, va anar caminant des de la ciutat fins a Esparreguera.

El cansament no va fer patir el primer castell de la diada, un 3de7 que va mantenir bones mides tot i la llarga durada. En segona ronda, els terrassencs van optar per estrenar el primer 4de7 de la temporada, marcat per moltes cares noves a diverses posicions, fet que va fer que es treballés una mica més del que ens tenen acostumats. El castell va comptar amb dues dones al pis de baixos. Baixes d’última hora van haver de fer baixar pretensions als de Josep Francesc Cortès i en última ronda van encarar el 2de6, que segueixen treballant per pujar un pis més en les pròximes actuacions.

A la ronda de pilars, els turquesa van descarregar un ben defensat pilar de 5. Al seu costat van actuar els seus fillols i amfitrions de la plaça, els castellers d’Esparreguera, els quals van completar una actuació realment notable. Van obrir plaça amb un lent pero tranquil 3de7. En segona ronda va arribar el plat fort, i van encarar amb ganes el 4de7p que tot i el gràcies treball en la descarregada després de la desfiguració del castell van aconseguir assolir. El 4de7 en tercera ronda i 2 pilars de 4, un d’ells aixecat per sota, van culminar l’actuació de la colla bordeus. Els terrassencs seguiran treballant per assolir les construccions de 7 i mig ben aviat i que esperen portar a les pròximes actuacions del mes de març. Mentrestant, seguiran assajant els dimarts i els divendres al seu local social.

Resum actuació:

Castellers de Terrassa: 2p4 / 3d7 / 4d7/ 2d6 / p5

Castellers d’Esparreguera: 2p4 / 3d7 / 4d7p / 4d7 / p4 p4ps

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa