MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa recapten 900€ per la Salut Mental
  • CA

Els Castellers de Terrassa han recaptat gairebé 900€ -exactament 899’47€- per la Salut Mental en la IV edició de la Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa, celebrada el passat mes de març. Aquest dimarts s’ha dut a terme l’acte de valoració i entrega de diners. Representants de la colla blau turquesa, del projecte CSMA Egara Futsal i de l’AVV de la Maurina han valorat la jornada com un gran èxit de participació i visibilització de la Salut Mental.

Joan Enric Pujol, vicepresident dels Castellers, ha valorat molt positivament la jornada tot i l’acte de presència que va fer la pluja: “Vam passar tots els pronòstics de participació, es van fer aproximadament uns 280 dinars i vam comptar amb participació d’aproximadament unes 400 persones durant tota la jornada. David López, coordinador del projecte CSMA Egara Futsal entitat a qui anava dedicada la Jornada Solidària, valora la jornada com a molt especial. “És importantíssim donar visibilitat a la Salut Mental, més enllà dels diners recaptats que seran de gran ajuda, el benefici més gran de la jornada és la quantitat de gent que es va apropar a posar el seu granet de sorra, per a projectes com el nostre això no té preu”.

La Jornada Solidària es va dur a terme gràcies també a la implicació de l’AVV de la Maurina. El seu president, Raúl Sánchez, també s’ha mostrat satisfet del resultat de la jornada. “Des de l’AVV valorem molt positivament la jornada, va haver-hi una gran quantitat de persones del barri implicades ja en l’organització com participant en diferents dels actes organitzats”.

Durant l’acte de valoració, Pujol, López i Sánchez han volgut agrair a totes les persones que van fer possible la jornada, des de les administracions i policia local, colles castelleres convidades, entitats de cultura popular, els grups musicals que van actuar i totes les persones que es van apropar a participar de la jornada. Així mateix, durant l’acte de valoració s’ha recordat que qui vulgui fer pinya per la salut mental encara pot adquirir la samarreta que es va confeccionar per l’ocasió pel preu de 10€ adreçant-se als Castellers de Terrassa, tant a les paradetes que posen a les actuacions com a la seva seu social.

Samarreta per la salut mental dels Castellers de Terrassa | Castellers de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa