Castellbisbal celebra amb els afortunats els 1.250.000 euros repartits
Castellbisbal celebra amb els afortunats els 1.250.000 euros repartits | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Desenes de curiosos s’han desplaçat fins a l’administració número 1 de Castellbisbal en conèixer que l’establiment ha repartit un pessic del segon premi de la rifa de Nadal. La seva propietària, Pèrsida Pastalle, s’ha mostrat molt emocionada i ha explicat que mai havien repartit un premi d’aquestes característiques en aquest sorteig. Dues de les afortunades, les germanes Lupe i Lola Padilla, que s’havien repartit una de les butlletes premiades, s’han desplaçat fins a la loteria per donar-los-hi les gràcies. Pel camí, han anat rebent l’escalfor dels veïns al ritme de colles de batucades, que s’han sumat a la festa.

Pastallé ha explicat que el premi, tan matiner, l’ha agafat fora de joc. Immediatament, el telèfon ha començat a sonar. Fins a l’administració s’hi han desplaçat desenes de curiosos i de mitjans. “Així de ben segur que no vindrà ningú”, reconeixia. Però no ha estat així. Poc menys d’una hora després, les germanes Lupe i Lola Padilla, afortunades, s’hi han desplaçat.

Segon any al capdavant de la loteria

Pastallé porta dos anys de titular de la loteria, que abans dirigia el seu pare i que tampoc s’ha volgut perdre la festa. En família, i amb la batucada de fons, els responsables han tret el cava de la nevera per celebrar-ho. La responsable de l’administració es mostrava molt emocionada pel que és, a hores d’ara, el premi de la grossa de Nadal més gran que han donat. L’administració ha venut una sèrie del segon premi que, segons Pastallé, s’ha quedat íntegrament a Castellbisbal.

Tres germanes i un número

Entres les afortunades, hi ha les germanes Padilla: Lupe, Lola i Milagros. Les tres havien comprat el mateix número que porten comprant els darrers quatre anys -el 2015- i se l’havien repartit. La sort ha volgut que aquesta grossa hagin guanyat 125.000 euros.

La Lupe ha estat la primera a arribar a l’administració, entre abraçades dels veïns. Eufòrica i entre salts, ha explicat que mai li havia tocat res. Els diners, ha avançat, servirien per fer una bona celebració aquest Nadal “en família” i per ajudar als seus fills, especialment “el que s’acaba de comprar un pis”. Després ha arribat la Lola, que encara no s’ho acabava de creure, que ha assegurat que s’enduria els nets “a Walt Disney”. I la darrera, quasi ja al migdia, la Milagros.

Fills i néts s’han sumat després a la festa que, com no podia ser d’una altra manera, ha acabat amb els Pastallé obrint una nova ampolla de cava i brindant tots perquè un pèssic d’aquesta grossa s’hagi quedat a Castellbisbal.

Nou comentari