MónTerrassa
Carta oberta al CAAD i a la regidoria que el controla actualment
  • CA

Sóc un instructor col·legiat i federat de l’ANACP. No m’extranya que els números surtin bé sobre tot com animalista a costa dels pobres animals. He assistit durant anys a veure com passen fred, estrés, i sacrificis tècnicament no necessaris. Un menyspreu a la vida animal per part de l’equip que ho gestiona i un continu saltar-se els protocols, com puc citar-ne algun cas.

Quan Eco-Equip recull un animal mort, primer l’ha d’identificar o fer identificar amb un transponder. Però és més senzill tirar-lo al camió de la brossa. Deixadesa en les recollides d’animals potencialment perillosos, o no, rebotant la captura i custòdia no al 092 sinó a altres protectores perquè a les 2 de la matinada el Caad està tancat. Però del 092 m’han d’avisar a mi i altres associacions. Perquè només falta veure el fred que pasaven els pobres animals a l’hivern fins que aquests últims anys es va fer recollida de mantes per fer de paret de les gàbies perquè no passessin tant fred. Perquè s’ha saltat normatives i protocols i ningú ha exercit un vertader control de respecte vers als animals.

Si vostè, sr. Gerent d’Eco-Equip, tingués un sol animal a casa amb aquestes condicions potser violaria la pròpia ordenança municipal. Però el que ha demostrat amb anys és un menyspreu increïble cap tot tipus d’animal de companyia, al CAAD i a les colonies urbanes (competència també de l’actual gestora), etc etc.

Que el sistema d’alarma sigui obsolet. Salta l’alarma del perimetre, entre gent a alliberar animals ppp provocant una matança entre ells. Clar, sí ja ho entenc, la Policia Municipal tenia altra feina però tenir un guàrdia de nit encareix les despeses, oi? I és clar, anem retallant, retallant fins que gairebé rebentin. Total sembla que per vostè tot es redueix a números econòmics, no complint si fa falta tots els protocols que ja de per si existeixen, encara que potser molts han de ser millorats, potser, no ho sé. I mentre la intenció del sr regidor Noel Duque i tota la regridoria de Benestar Animal lluitin per aconseguir unes condicions mínimes de “benestar” dels animals tindran tot el meu suport. A vosté li costa mirar-se poc els números oi? Vol que les protectores que fem funcions del CAAD els passem factura. A preu estàndard? Llavors potser no li sortiran tant bé els números.

Sr. Director d’Eco-equip, potser vigili més la mala gestió que fa el seu servei essencial, neteja i recollida de residus, que ja prou feina té, perquè Terrassa comença a semblar un femer. I deixi d’una vegada una feina que ni l’interessa ni en té cap idea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa