MónTerrassa
El carrer de la Terra Lliure de Terrassa, atacat i embrutat
  • CA
sss

!--akiadsense-->

El carrer de la Terra Lliure de Terrassa ha estat atacat i embrutat una altra vegada. L’espai ha estat guixat i taxat diverses vegades des que va néixer, i la benzinera annexa ha patit cops de roc. Entre les pintades hi ha esvàstiques nazis i lemes contra la immigració i banderes espanyoles als balcons. També frases com “España blanca” i “Putos cerdos”. El carrer és en realitat un espai privat de l’empresari egarenc Jordi Roset, un dels socis de Petrolis Independents. La benzinera Petro7 fa cantonada amb el vial.

El gran grafit del carrer de La Terra Lliure de Terrassa atacat embrutat torna a lluir el va dibuixar el grafiter Mohi Lee Elasri i companys seus, en un mur de setze per quatre. Es tracta d’unes cases baixes, com les tradicionals terrassenques de finals del segle XIX i principis del XX.

Des del 2015

Un vial del polígon industrial de Can Guitard de Terrassa és el carrer de La Terra Lliure. La placa amb aquest nom la van col·locar el 2015 uns empresaris independentistes. Les mides i els colors són com els oficials. La placa es va posar i el carrer es va batejar sense que l’Ajuntament en tingués coneixença, i va ser objecte de robatori en diverses ocasions, tot i que es troba en un espai privat. No és fàcil robar-la, atès que es necessita una escala i una estona per descollar-la i es troba al costat d’una benzinera.

sddd

!--akiadsense-->

Jordi Roset, afirma: “La incultura dels espanyols que viuen a Catalunya és de tal calibre que només saben destruir, no tenen idees per fer coses noves i l’únic qie saben fer és recuperar el seu passat feixista. Espanya està abocada a la seva propia autodestrució. Com ja estem veient es retornará a un Estat feixista i antidemocràtic. És per això i més que Catalunya només se’n sortirà amb la Independéncia. I si no l’assolim formarem part d’un Estat feixista. El feixisme s’esta apoderant del carrer.”

sss

!--akiadsense-->

El grafit del carrer de la Terra Lliure de Terrassa, atacat i embrutat

Ataquen a cops de roc la benzinera “independentista” de Terrassa

Unionistes de Terrassa esguerren obres de grafiters de renom

Una benzinera pop art impressionista dels EUA a Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa