MónTerrassa
El carrer Tarragona de Terrassa perd zona d’aparcament

A partir d’aquest dijous, 12 de maig, s’eliminarà la possibilitat d’aparcar a la banda esquerra, segons el sentit de la marxa, del carrer de Tarragona. En concret, el tram afectat serà entre els carrers d’Historiador Cardús i el de Roca i Roca, al barri de Sant Pere Nord. L’objectiu, segons l’Ajuntament de Terrassa ha informat als veïns a través de cartells col·locats pel barri, és “facilitar el pas de vehicles voluminosos en aquest carrer, i els vehicles de recollida d’escombraries”.

Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, aquesta decisió presa des del Servei de Mobilitat, amb l’aprovació de la regidoria de Territori i Sostenibilitat, ve motivada “pels canvis d’ubicació dels contenidors”, i d’aquesta manera, evitar que els camions de recollida d’Eco-Equip es trobin en dificultats a l’hora de fer girs o de passar-hi. “Responen a les necessitats actuals i aquesta actuació està prevista que tingui caràcter permanent”, han subratllat des del govern municipal.

Ara fa uns quatre anys, dins dels propostes ciutadanes per a inversions al Districte 6, veïns ja van reclamar que calia un canvi de fisonomia del carrer Tarragona, des de Francesc Macià al carrer Ample. Aleshores reclamaven que calia resoldre els problemes de mobilitat que patia aquest carrer estret, amb voreres on sovint dues persones amb cotxets o bosses no poden passar a la vegada. A més, el fet de tenir edificis més alts de l’habitual, “dona la sensació de carrer fosc i brut”. Els veïns apostaven per eliminar una banda d’aparcament per ampliar les voreres. La proposta no va tenir prou quòrum i el carrer es va quedar com el trobem en l’actualitat.

La intervenció actual no respon ven bé a aquesta necessitat, sinó més aviat a pragmatisme amb el canvi d’ubicació dels contenidors. Tot i així suposarà un canvi important en el dia a dia dels veïns.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Joan a maig 12, 2022 | 09:18
  Joan maig 12, 2022 | 09:18
  Tot el que sigui treure cotxes d'aquest barri super massificat em sembla correctíssim.
 2. Icona del comentari de: Francesc a maig 12, 2022 | 09:36
  Francesc maig 12, 2022 | 09:36
  Em sembla molt positiu.
 3. Icona del comentari de: Mireia a maig 12, 2022 | 13:58
  Mireia maig 12, 2022 | 13:58
  Haurien de buidar més carrers de cotxes. Aquest barri fa vergonya.
  • Icona del comentari de: Mariona a maig 13, 2022 | 08:30
   Mariona maig 13, 2022 | 08:30
   Al contrari tindria que haber-hi en general mes aparcament gratuit
 4. Icona del comentari de: Jo a maig 12, 2022 | 14:55
  Jo maig 12, 2022 | 14:55
  Perfecte doons que els parkings siguin mes econòmics pq es una vergonya el que es paga. Si ara dono10 voltes ara n'haure de Fer 30. Buaaaaa I de nit amb por per la inseguretat de pm gràcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa