MónTerrassa
El carrer Sant Cristòfol se suma a les restriccions de trànsit a Terrassa
  • CA

A partir d’aquest dijous, 23 de setembre, els carrers Sant Cristòfol i Sant Josep de Terrassa patiran restriccions de trànsit. Des del servei de mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa informen que entren en vigor diversos canvis que afecten aquests dos vials del Centre. Per una banda, el tram del carrer Sant Cristòfol, entre els carrers Sant Antoni i Garcia Humet, es convertirà en un carrer restringit al trànsit de vehicles, excepte residents i ambulàncies, per fomentar el seu ús peatonal. A més, canviarà de sentit.

També es duran a terme canvis en el tram del carrer Sant Josep comprès entre els carrers Sant Antoni i García Humet, que igualment canviarà de sentit. Des de l’Ajuntament manifesten que aquestes modificacions tenen com a objectiu “reduir els itineraris dels vehicles que circulen per aquest sector”.

Aquestes restriccions se sumen a les del carrer García Humet, el qual en horari nocturn té prohibida la seva circulació, per no pertorbar el descans dels veïns.

Aquesta actuació ve lligada a la implantació de les noves àrees de vianants a la zona Centre de la ciutat, amb l’objectiu de fer créixer l’espai per a persones i reduir els vehicles de motor. A part de les noves àrees del Vapor Gran, Passeig, Vapor Venatlló, i la plaça Vella -que s’amplia- també apareixen actuacions a petita escala que afecten a diversos carrers de manera individual. A més del carrer Sant Cristòfol, en el tram ressenyat, també s’hi haurà d’afegir el carrer Sant Marià, entre Topete i Baldrich. El carrer de la Creu Gran també tindrà restricció d’accés des de la plaça de la Creu Gran, començant així a construir un nou àmbit per a vianants, anomenat Seu d’Egara (que tindrà el distintiu de color taronga), que està previst que s’acabi consolidant i ampliant en una segona etapa, encara sense data fixada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montse a setembre 23, 2021 | 11:57
    Montse setembre 23, 2021 | 11:57
    Els veins ens haurem de teletransportar...
    • Icona del comentari de: Montse a setembre 24, 2021 | 17:47
      Montse setembre 24, 2021 | 17:47
      Es horrible lo que están haciendo en el centro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa