MónTerrassa
Un Carnestoltes de Terrassa paritari i amb canvis de recorregut
Presentació del Carnestoltes 2020 a Terrassa amb la comparsa guanyadora
Presentació del Carnestoltes 2020 a Terrassa amb la comparsa guanyadora | Mascarada

!--akiadsense-->

La Mascarada ja ho té tot a punt per fer gaudir un any més del Carnestoltes a Terrassa. El tret de sortida serà el dijous 20 de febrer amb la tradicional festa de Dijous Gras. Amb la participació de més de 900 nens i nenes, l’acte es farà al Parc de Sant Jordi i hi haurà tallers, espectacles i música.

El plat fort arribarà però el cap de setmana. La comparsa guanyadora de l’any passat, Groc cridaner, tindrà l’honor d’obrir el Carnestoltes. Aquesta companyia nascuda de la il·lusió d’un grup de pares i mares de l’escola Roda un cop els infants van deixar el centre, presentarà la comparsa InSOStenible i una aposta reial paritària: el Rei SOSpitós i la Reina SOSpechosa. No han avançat en què consistirà però promet ser “guerillera”.

Des de l’organització han volgut sobretot ressaltar la principal novetat d’aquest any: els canvis de recorregut de les dues rues, tant la de dissabte com la de diumenge. El motiu: la prohibició de poder passar pel portal de Sant Roc. Això obliga a fer alguns girs a l’itinerari, fent servir, com ja va passar amb la cavalcada, el carrer Iscle Soler com a alternativa. Per ara ja han confirmat la seva participació un total de 31 comparses, amb prop de 3.000 persones, per a la rua de dissabte, tot i que s’espera que la xifra s’incrementi, ja que fins al mateix dia s’hi pot inscriure.

La rua de dissabte s’iniciarà a les 17.45h des del passeig 22 de juliol i finalitzarà cap a 21.45h a la plaça Vella. Està previst que cap a les 18.45h tingui lloc al Raval el pregó a càrrec de Toni García i el lliurament de la Clau de la Ciutat amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart. Per la seva part, la rua infantil (que també canvia el tram final del recorregut), s’iniciarà a les 11h a la plaça Ricard Camí i està previst que a les 12.30h arribi a la plaça Nova. Enguany, s’ha decidit que abans de fer el lliurament de premis, les comparses participants facin un ball de lluïment.

Recorregut de la rua de dissabte

Passeig 22 de juliol (a l’alçada del Torrent de les Bruixes) – rotonda carretera Rellinars (on es farà la volta) – passeig 22 de juliol – Rambla – plaça Ricard Camí – Pau Claris (on hi haurà l’espai reservat pel punt de mobilitat reduïda) – c/ Iscle Soler – c/ Unió – Raval de Montserrat (on hi haurà el jurat i es farà els balls de lluïment) – placeta de la Font Trobada – c/ Gavatxons – plaça Vella.

Recorregut de la rua de diumenge

Sortida des de la plaça Ricard Camí – Rambla – c/ Iscle Soler – c/ Unió – c/ Major – plaça Vella – c/ Església – c/ Rutlla – c/ Sant Genís – plaça Nova.

Les altres activitats

Resta d'actes del Carnestoltes

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa