MónTerrassa
El servei de Cardiologia del CST rep una acreditació de qualitat europea

El servei de Cardiologia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha rebut una acreditació de qualitat europea a través de l’European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI). Es tracta d’un procés d’acreditació voluntària que avalua el servei òptim del centre hospitalari en la seva tasca assistencial, docent i investigadora. L’Hospital de Terrassa és el tercer hospital català en rebre l’acreditació, amb l’Hospital Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta.

L’entrega de l’acreditació va tenir lloc ahir durant el congrés que aquests dies està fent l’European Association of Cardiovascular Imaging a Barcelona. El reconeixement ha estat possible “gràcies a l’esforç del CST per renovar l’equipament amb aparells d’alta gamma i un sistema d’integració d’imatges i al suport del Departament de Qualitat i Seguretat del pacient”, exposen en un comunicat.

Aquesta certificació dona a conèixer el Consorci Sanitari de Terrassa a tota Europa. Però el més important, aporta beneficis educatius (participació en beques), beneficis científics (específics de la EACVI) i beneficis per a participar en projectes de recerca.

Uns 4.000 estudis anuals al CST

El Gabinet del Consorci Sanitari de Terrassa practica, aproximadament, uns 4.000 estudis anuals incloent altres tècniques com l’ecocardiografia transesofàgica i l’ecocardiografia d’estrès miocàrdic -segons exposa el CST en un comunicat- i disposa d’una unitat satèl·lit al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat, on es fan les avaluacions d’esportistes d’elit. Incorpora, a més, la labor de dues persones Tècniques en Radiologia, acreditades en sonocardiografia.

Més sobre el Consorci Sanitari de Terrassa

El Consorci Sanitari de Terrassa és una organització sanitària integrada que disposa de tots els nivells d’atenció (primària, especialitzada, sociosanitària i de salut mental) i de forma continuada i coordinada ofereix serveis de salut a una població de més de 200.000 habitants del Vallès Occidental, dels municipis de Terrassa, Matadepera, Rubí, Castellbisbal, Sabadell i Sant Quirze.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa