MónTerrassa
Canvi de temps a la vista
  • CA

Aquest dimarts s’acosta un canvi de temps a bona part del país. El Servei Meteorològic ha activat un avís d’intensitat de pluja a les comarques del litoral barceloní. I és que ens esperen núvols abundants amb algunes pluges, sobretot meitat est de Catalunya. La temperatura baixarà i hi haurà tramuntana i mestral forts.

A Terrassa, el responsable de l’estació Meteoclimàtic de la Plaça de l’Aigua i col·laborador de Món Terrassa, Ramon Navarro, explica que a partir de dimarts i fins dissabte hi haurà una bona refrescada amb temperatures maximes entre 25º – 28º.

Previsió de dimarts, dia 8

De matinada augmentarà la nuvolositat a la meitat nord i est deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A la resta el cel estarà poc ennuvolat. Al llarg del matí, la nuvolositat quedarà restringida a la meitat est del territori amb el creixement de nuvolades a l’extrem nord del territori a partir de migdia on el cel es mantindrà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A la resta del territori quedarà serè o poc ennuvolat. Independentment, el cel estarà cobert a l’extrem nord-oest del país durant tota la jornada. A banda, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral sud.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa