MónTerrassa
Can Roca reclama al govern que actuï: “Els problemes d’incivisme no marxen”
  • CA

Aquest cap de setmana, el barri de Can Roca ha tornat a patir diversos actes vandàlics. No és cosa d’ara, ja fa mesos que l’associació de veïns ho ve denunciat un i altre cop. “Els problemes no marxen i continua tot igual. Per això fem aquesta denúncia pública”, afirma l’entitat en un comunicat públic.

Subratllen que la Policia Municipal de Terrassa té coneixement de quins són els “punts calents” del barri per tal que pugui posar-hi solucions. Estan parlant de la zona al voltant de l’escola Serra de l’Obac; del final de la Ronda Ponent amb Fàtima i Palautordera amb Forja, on es produeixen curses il·legals de cotxes i botellots; però també de les places Iu Pons, Creixell o Esteve Mas, víctimes del tràfic d’estupefaents i del trencament de mobiliari comunitari, com per exemple destrosses a la taula de ping-pong o els jocs esportius per a gent gran. L’entitat veínal també denuncia els constants botellots i música massa forta de la plaça d’Olof Palme.

Per tot plegat, l’AV considera que s’hauria de fer “una batuda en general, amb patrulles per tot el barri” i afegeix que “és important que es facin rondes quan hi ha toc de queda, sobretot a la zona de l’escola i el torrent”, destaquen. “Esperem que es pugui frenar aviat tot”, sentencien, i anuncien que el mes de setembre tindrà lloc una comissió de civisme al barri per parlar de la situació.

Vidres trencats dun edifici de Can Roca | AV Can Roca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa