MónTerrassa
Vista Alegre posa al dia al govern sobre les necessitats al barri

Trobada de l’Associació de Veïns Can Palet de Vista Alegre amb l’Ajuntament de Terrassa per posar-se al dia sobre els projectes de futur al barri i les seves necessitats. En la reunió hi van ser presents a la regidora del Districte 4, Jennifer Ramírez, la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Manteniment urbà, Parcs i Jardins, Raúl Ibañez, amb una delegació de la Junta de l’AV, encapçalada pel seu president, Raúl Jiménez.

Des de l’entitat veïnal subratllen que “un any més i ja en seran cinc de dur treball, de picar pedra per, poc a poc, poder tenir un barri millor cada dia”. De les reivindicacions que van posar sobre la taula del govern de Terrassa n’hi ha de tota mena, “les de sempre però també les més actuals que poc a poc van prenent forma”. Estem parlant de la millora del transport públic per connectar la urbanització amb el nucli urbà i també perquè realitzi més parades a l’interior del barri, el manteniment de les franges perimetrals i el mal estat de l’asfalt en determinades zones del barri.

Un altre dels aspectes és la neteja i la recollida d’escombraries. Des de l’AV demanen incrementar la freqüència de totes les fraccions d’escombrarie i la implantació del model “porta a porta” per evitar el problema de la brutícia al costat dels contenidors i la proliferació d’abocaments il·legals. Una altra d les demandes és saber com es troba el projecte de la nova zona esportiva, aprovat a inicis de l’any 2020, entre d’altres. Des de l’AV animen als veïns a donar-los suport per pressionar i per aconseguir tirar endavant les propostes plantejades.

Per la seva banda, el regidor Raúl Ibañez ha lloat la tasca que desenvolupen les associacions de veïns, recalcant l’exemple de Vista Alegre mentre que la tinenta d’alcalde Lluïsa Melgares ha assegurat que des de l’executiu local se segueixen “de prop les inquietuds i necessitats dels veïns”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa