MónTerrassa
Can Jofresa celebra la seva festa major
  • CA

El barri de Can Jofresa de Terrassa es prepara per celebrar la seva festa major. Tindrà lloc el pròxim cap de setmana, 11 i 12 de setembre, i està organitzada per l’Associació de Veïns de Can Jofresa. El programa d’activitats és variat i complet, però com recorda l’entitat, està subjecte a les restriccions d’aforament marcades per Salut, i respectant totes les mesures de seguretat i higiene, arran de la pandèmia encara present de Covid-19.

Des de l’associació veïnal consideren que calia celebrar la festa perquè “malgrat tot, intentem que la gent es distregui una mica” després “d’uns mesos i un any molt durs”. El barri no va poder celebrar-ho l’any passat i per això enguany hi ha especial il·lusió. A més, l’AV ha volgut ajudar els comerços de la zona incloent el seu nom a tots els cartells de la fira, i agraeix l’ajuda del voluntariat que farà “possible una festa molt millor i més ben organitzada”

Els actes començaran dissabte, dia 11, a les 9 del matí, amb un partit infantil amb premis i medalles per als participamts, que tindrà lloc al carrer Vic. El mateix lloc ha estat escollit per acollir una exposició de cotxes clàssics i motos, a partir de dos quarts d’onze i fins a les dues del migdia. Ja al vespre, a les deu la nit, conert amb el grup Commando, una banda tribut als mítics Los Ramones. La nit continuarà amb el concert d’Hombres B, banda de tribut a los Hombres G. Finalment, a partir de la una de la matinada, música de Dj per amenitzar i acabar de gastar les soles a la pista de ball. Tots els espectacles musicals tindran lloc a la pista poliesportiva de Can Jofresa.

Però no val fer el ronso, perquè diumenge, dia 12, a les nou del matí, la mateixa pista acollirà el partit dels Mendrugo contra els Pedrusco, un divertiment dels bons. A dos quarts de dotze del migdia, la plaça Can Bosch de Basea, serà la protagonista del ball Indu. A dos quarts d’una, un dels moments més divertits i esperats per a tots, sobretot per al públic adolescent: la festa de colors Holi (la venta de les bossetes de colors es podrà fer a la mateixa plaça de Can Bosch de Basea, al carrer Montblanc, 1).

La tarda tornarà a ser per als espectacles, amb concerts primer del grup Pangea i després, a partir de les 20h, i actuació de Toni Torres. I finalment, per cloure un cap de setmana intens d’activitat, els diables de Sant Pere Nord oferiran un espectacle de foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa