MónTerrassa
Veïns de Can Boada porten els canvis de mobilitat a la Síndica de Catalunya

El grup de veïns afectats pels canvis de mobilitat al barri de Can Boada ha fet arribar la polèmica pels contenidors i els camions de recollida d’escombraries a la Síndica de Greuges de Catalunya, tal i com han exposat en un comunicat. El grup, que vol revertir els canvis de circulació dels carrers tal i com estaven fa dos anys, va traslladar la situació a la Síndica Municipal de Greuges, però exposen que la resposta de l’Ajuntament va ser un “silenci”. Ara, els veïns ho traslladen a nivell català.

El grup considera que, amb la remodelació del circuit de recollida amb camions de carrega lateral dreta i la nova disposició dels contenidors s’han vist perjudicades places d’aparcament -precisament, expressen que és un barri que necessita places al carrer ja que molts edificis son antics i no tenen un lloc on deixar el vehicle-, a més de modificar el sentit de diferents carrers per tal que els camions hi poguessin passar.

Els veïns continuen reclamant revertir els canvis de mobilitat amb camions de carrega esquerra

Dos anys després de l’implementació dels canvis, i després de diverses intervencions a plens municipals i queixes a la Síndica, el grup continua exigint la compra dels camions de carrega lateral esquerra per tal de tornar al sentit de circulació d’abans. Expressen que és “el servei de recollida de residus s’adapti el veïnat, i no el veïnat al servei de recollida”.

Per la seva banda, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va expressar que els canvis de mobilitat requereixen temps per acostumar-se i que “hi ha veïns que ja els agrada com està”. En aquest sentit, va afirmat que era un “tema tancat”.

Els veïns es plantegen traslladar-ho a la Síndica Estatal o a Europa

Els veïns expressen al comunicat que si el trasllat de la situació al Síndic de Greuges de Catalunya no fos suficient per tal de tornar als canvs de fa dos anys, es plantegen acudir a la Síndica Estatal o a Europa.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pepeex a abril 02, 2023 | 14:11
  Pepeex abril 02, 2023 | 14:11
  Per aquests canvis, van traslladar els contenidors del carrer Hispanitat del costat plaça al costat dels habitatges, uns incívics van cremar contenidors i 2 cotxes sota el balcó de casa meva, i des de llavors necessito medicació per poder dormir, i tot gràcies al Ajuntament
  • Icona del comentari de: Un vecino a abril 02, 2023 | 21:05
   Un vecino abril 02, 2023 | 21:05
   Hay una asociación de afectados por estos cambio, tienes info en carteles por todo el barrio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa