MónTerrassa
Campanya informativa davant l’entrada imminent de les noves àrees de vianants
  • CA

El proper dia 1 de juliol es posen en marxa les noves àrees de vianants, una mesura que suposarà un canvi important en la mobilitat de ciutat. Per tal de reforçar la informació i arribar a tota la ciutadania, l’Ajuntament posarà en marxa una campanya comunicativa que inclourà diverses accions. D’una banda, es muntarà una carpa informativa a la plaça del Doctor Robert que funcionara des del dia 25 de juny i fins divendres, 9 de juliol, (exceptuant diumenge 27 de juny), de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h. L’objectiu és tenir un punt d’informació a peu de carrer per aclarir dubtes sobre les noves àrees de vianants i el seu funcionament, així com ajudar a fer els tràmits necessaris per aconseguir les targetes d’accés i d’altres accions.

D’altra banda, l’Ajuntament també oferirà informació de proximitat a les persones conductores durant els dies 28 i 30 juny i el dia 1 de juliol. En aquestes jornades, i en tres trams horaris diferents, uns informadors repartiran fulls de mà sobre el projecte en quatre cruïlles considerades estratègiques. Les quatre cruïlles semafòriques són carrer de la Rasa amb carrer de Gaudí; avinguda de Jacquard amb carrer de Salmerón; carrer de Topete amb passeig del Comte d’Ègara i carretera de Montcada amb carrer de Sant Francesc.

Paral·lelament, s’informarà de la posada en marxa de les noves àrees de vianants de Vapor Gran, Passeig, Vapor Ventalló i l’ampliació de l’àrea actual de l’illa de vianants, que es passarà a anomenar-se Plaça Vella, a través dels canals habituals de l’Ajuntament com les xarxes socials, la web municipal i les pantalles informatives de les OAC’s i la situada a la via pública.

Com ja s’ha explicat en les diferents sessions informatives celebrades fins ara, les persones residents i usuàries de places d’aparcament podran circular per les àrees de vianants sol·licitant el nou distintiu. Ara bé, fins al 31 de desembre de 2021, les persones que actualment disposen del distintiu rosa podran seguir circulant per l’àrea de la plaça Vella tant amb el nou distintiu com amb aquest, i les persones amb dret a distintiu de la resta d’àrees podran fer-ho sense fins a finals d’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa