MónTerrassa
Campanya del Rotary: “Dona 1 € per la seva dignitat”

El Rotary Club de Terrassa, gràcies al suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa aprofitarà el dia de la cursa de la @MitjaTerrassa per mostrar a la ciutadania una de les caixes de salvament ShelterBox que Rotary International distribueix quan es produeix un desastre en qualsevol lloc del món.

La caixa ShelterBox ofereix dignitat , autosuficiència i garanteixen la supervivència humana als sobrevivents d’un desastre durant el període crític que transcorre entre que ho han perdut tot i han de iniciar la reconstrucció de la seva nova vida; facilitant- los una tenda de campanya i l’equipament de salvament necessari mentre estiguin desplaçats o sense llar.

Cada ShelterBox està preparada segons les circumstàncies pròpies de cada desastre i s’ha dissenyat per ajudar a les persones que ho han perdut tot. Amb l’ajuda de membres del Rotaract Vallès, a més de poder veure els continguts d’una d’aquestes famoses caixes de salvament es podrà aportar la quantitat simbòlica de 1 € per recaptar diners i poder enviar, en nom de la Terrassa, una ShelterBox a una família de refugiats dels camps de Grècia i que, en aquests dies, estan patint els rigors extrems d’un hivern més dur que mai.

Nou comentari

Comparteix