MónTerrassa
El calendari i les estrelles solidàries de la Policia Municipal, ja a la venda
  • CA
Les estrelles origami solidàries
Les estrelles origami solidàries | Policia Municipal de Terrassa

!--akiadsense-->

Des de ja uns anys, la Policia Municipal de Terrassa s’ha compromès en la lluita contra el càncer infantil. Ho ha fet amb un objectiu clar: aconseguir fons per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre pioner a Europa i dels més grans del món. Així va néixer l’entitat Policias por y para los valientes, la qual ha dut a terme diferents accions destinades a la investigació del càncer infantil.

Ara fa unes setmanes, van donar a conèixer el nou projecte per aquest 2020 i principis de 2021. Es tracta de les #Estrellasluchadoras o estrelles d’origami i papiroflèxia. Estrelles que estaran fetes manualment amb papers orgànics, de cotó o de llavors. Aquest dimecres, l’entitat ha explicat que ja es troben a la venda. S’han d’escollir un mínim de 5 estrelles (3 euros de donatiu per cada unitat) i enviar un missatge privat als comptes oficials de @polisxvalientes a les xarxes socials. Un cop facilitades les dades, es fa un donatiu per Bizum al 33500 i l’empresa de missatgeria MRW Terrassa te les portarà a casa de forma gratuïta.

I a més a més, també ja es pot adquirir el calendari solidari. Al preu de cinc euros de donatiu (que aniran a parar íntegrament a la investigació del càncer infantil), es poden comprar via online clicant aquí o a la seu de la Policia Municipal de Terrassa (als matins) o bé als establiments Dulces Mau Mau o Autorecambios Sanz.

Els agents amb el calendari solidari contra el càncer infantil

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa