Les instal·lacions de l’EPIC (a la Carretera de la Castellassa 14) es convertiran en un lloc de concentració d’imitadors d’una vella estrella de l’italo pop dels anys 70, desapareguda en estranyes circumstàncies i en el moment més dolç de la seva carrera. Aquest és el punt de partida de “Gigi 33”, el segon curtmetratge del matadeperenc format a l’ESCAC, Pol Armengol que aquest dimecres inicia el seu rodatge, que s’allargarà fins al diumenge 8, informa Matadepera.cat.

Sota el pavelló d’Euphoria Producions, el projecte té un pressupost que s’acosta als 40.000 €uros, compta amb guió del propi Armengol i de Laia Foguet, i en ell hi treballen una trentena de persones. En el rodatge, que tindrà lloc entre aquest dimecres 4 i el diumenge 8, però especialment el dissabte 7, l’equip necessita dotzenes de figurants, i és per aquest motiu que fan una crida a tothom que s’hi vulgui apuntar amb ganes de passar-s’ho bé i veure com és el rodatge d’una producció cinematogràfica.

Els interessats, que ho poden ser de totes les edats, i que no cal que portin cap vestuari especial, poden adreçar un correu a gigi33figu@gmail.com o presentar-se el mateix dissabte 7 (o qualsevol dels dies anteriors) a partir de les 10 del matí a les mateixes instal·lacions.

Nou comentari