MónTerrassa
CaixaBank lliura regals de Nadal a 350 menors en situació de pobresa

CaixaBank presenta una nova edició de la iniciativa solidària “L’Arbre dels Somnis”, que pretén oferir regals de Nadal a més de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat. L’entitat financera ha organitzat la quarta edició d’aquest programa, obert a tots els clients de l’entitat, empleats i a tots els integrants del programa de Voluntariat de CaixaBank. Al costat de 400 entitats socials de totes les províncies de l’estat, es coordinarà la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes i es gestionarà el lliurament a cadascun dels participants a través de la xarxa de més de 6.000 oficines de CaixaBank repartides per tot el
territori o de manera telemàtica.

Es calcula que l’edició 2021 mobilitzarà milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris, empleats i clients de l’entitat financera, per fer realitat els desitjos de tots els nens vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats com les adherides al programa CaixaProinfancia de Fundació “la Caixa”. Entre les organitzacions col·laboradores, figuren Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d’àmbit local.

A les comarques de Barcelona, l’acció s’organitza en col·laboració amb 54 entitats i beneficiarà 5.805 nens. En el cas de Terrassa, l’acció amb 350 cartes, es desenvolupa en col·laboració amb l’Associació Centre Diari Can Palet i el Centre d’Esplai Guadalhorce.

Aquesta nova edició de “L’Arbre dels Somnis” buscarà consolidar-se, un any més, com una de les iniciatives solidàries capdavanteres del país. Des del 2018, l’entitat financera ha aconseguit complir els somnis de més de 70.000 nens i nenes.

Realització de somnis
L’objectiu principal de “L’Arbre dels Somnis” és fer possible el desig de nens i nenes que difícilment tindran per Nadal el regal que volen pels escassos recursos econòmics de la seva família. Per això, els nens beneficiaris de la iniciativa han escrit una carta demanant els regals que els agradaria rebre.

Totes aquestes cartes s’han distribuït per tota la xarxa de CaixaBank. Clients i empleats poden sol·licitar una de les cartes i, d’aquesta forma, contribuir a fer realitat el desig expressat pel nen. Una vegada el paquet estigui preparat, hauran de lliurar-se en la mateixa oficina on van rebre la carta, amb una etiqueta identificativa que facilita l’organització per garantir la traçabilitat i correcte lliurament. El termini per la recepció dels regals finalitzarà el 15 de desembre.

A més, en aquesta edició, i per primera vegada, CaixaBank comptarà amb la col·laboració
d’El Corte Inglés. Per cada dos regals que els participants d’aquesta iniciativa solidària
adquireixin a través del seu web oficial, El Corte Inglés donarà un regal addicional que es
canalitzarà a través de Creu Roja i anirà destinat a nens refugiats a Espanya que no han
tingut l’oportunitat d’escriure la seva carta. Gràcies a aquesta col·laboració es podran
multiplicar els regals i arribar a molts més nens en situació de vulnerabilitat.
Capil·laritat territorial


Per segon any consecutiu, la iniciativa s’extrapola a tota a la xarxa del Grup CaixaBank.
Gràcies a això, “L’Arbre dels Somnis” el 2021 aconseguirà la extensió més gran de la seva
història en tot el territori. CaixaBank compta amb la xarxa comercial més gran del sector
financer a Espanya, amb més de 6.000 oficines, és present en el 100% de les poblacions de
més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa