CaixaBank d'Àngel Sallent

CaixaBank d’Àngel Sallent | J. M.O.

En aquest moment, CaixaBank està transformant la seva xarxa urbana d’atenció per donar resposta a les noves necessitats. A l’oficina 327, Ca n’Aurell, situada al carrer d’Àngel Sallent de Terrassa, es realitzen unes obres d’adequació d´espai per acollir el nou format d´oficina Store de CaixaBank, com les ja existents a Terrassa: Store Rambla d´Ègara i la Store Terrassa.

Les oficines Store “fomenten la innovació, transparència, proximitat i potencien l’atenció personal donant així resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals, tot millorant l’experiència del client. CaixaBank, primera entitat financera del sector a transformar el model d’oficina bancària tradicional, ha apostat per innovar mitjançant la creació d’oficines més grans, situades a zones comercials de referència a les àrees urbanes, amb més empleats, més serveis i horari ampliat amb obertura ininterrompuda matí i tarda de dilluns a dijous (els divendres, l’atenció al client és fins a les 14.00 hores)·.

Els clients de l´oficina de Ca n´Aurell han estat informats que les necessitats d´assessorament i d’atenció presencial seran ateses, provisionalment, a l´oficina 1354- Carretera de Montcada (carretera de Montcada, 30) on hi haurà un equip de gestors especialitzat a la seva disposició.

Nou comentari