Ca La Torrades et prepara la fondue i la coca d’escalivada, anxoves i olives

“La coca d’escalivada, tonyina, anxoves i olives”, “La fondue de pagès”… Qui en vulgui fer un tast no cal que vagi al restaurant per tocar el cel. Ara, Ca La Torrades ho cuina i tu només has d’ana a recollir-ho i gaudir-ne a casa. En confinament, aprofita el Menjar per Emportar. En tens per triar i remenar. No te’n penediràs.

Horari de recollida del menjar

Migdia: dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 12:30 a 15:00

Vespre: dijous, divendres i dissabtes de 20:00 a 22:00

Feu la vostra comanda per telèfon o WhatsApp a qualsevol hora: 676 62 85 56

Per recollir: – C/Sant Leopold, 53, Terrassa

Plats disponibles

sss

sss

La mini fondue de pagès de Ca La Torrades

Una cita

Els amants de les fondues tenen una cita amb la Torrades. No cal anar a Suïssa per assaborir-ne una. A qui li agradi el pa i el formatge podrà tocar el cel. Hi ha opcions per a tots els gustos, fins i tot per a les persones celíaques. Una deliciosa barreja per a nens i per a grans. Formatges fosos dins un pa de pagès artesà.

La fondue consisteix a sucar en formatge fos o en un líquid els trossos d’un aliment. La paraula fondue significa fosa. Els camperols muntanyencs de Suïssa sucaven el pa al formatge fos i barrejat amb altres coses, la fondue, per poder gaudir d’un menjar calent.

“Ens agrada cuinar”

Com diu la propietària, Carme Torrades: “Ens agrada cuinar. I ens agrada menjar bé. No fem plats de laboratori. La nostra cuina és la de tota la vida, mediterrània i feta amb passió”

Ca la Torrades

– C/Sant Leopold, 53, Terrassa

– 676628556

– Facebook

-web calatorrades.cat

Nou comentari