Companyia Filigranes oferirà l'espectacle El Petit Circ de Makutu
Companyia Filigranes oferirà l’espectacle El Petit Circ de Makutu | Cedida

!--akiadsense-->

Aquest divendres 20 de desembre arrenca la campanya de Nadal amb actes co-organitzats i patrocinats per l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada -El Tomb-.

A les 5 de la tarda la Companyia Filigranes oferirà l’espectacle El Petit Circ de Makutu a l’interior de la Biblioteca del Districte 2. L’espectacle se centra en el món del circ a través del seu protagonista i del públic assistent; es tracta d’un espectacle amb humor, pallassos i circ. Precisament la Biblioteca del Districte 2 ha acollit durant setmanes una exposició sobre la Companyia Filigranes i la seva trajectòria. A l’acabar, els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Ramon Pont oferiran una cantada de Nadales a la Plaça de l’Església de Ca n’Anglada i que recorrerà alguns carrers del barri.

El dilluns 30 de novembre el Centre Parroquial Sant Cristòfol acollirà la visita de l’emisari dels Reis d’Orient, el Patxe Xiu-Xiu.

Per últim, la tarda del diumenge 5 de gener estarà centrada en la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient que recorreran fins a 5 barris de Terrassa: Can Palet 2, Vilardell, Torresana i Ca n’Anglada. Les 6 de la tarda és l’hora prevista perquè la comitiva enfili l’Avinguda de Barcelona i el Carrer Sant Tomàs, per continuar la desfilada pels barris de Montserrat i Vilardell. La Cavalcada està organitzada per les Associacions de Veïns de Can Palet 2, Vilardell, Torresana, Montserrat i l’Associació de Comeciants de Ca n’Anglada – El Tomb.

Nou comentari