MónTerrassa
Ca n’Anglada estrena la renovada plaça de Miguel Hernández

El barri de Ca n’Anglada de Terrassa ha estrenat la renovada plaça de Miguel Hernández. Es tracta d’una remodelació integral que ha suposat una inversió de prop de 97 mil euros, i en la qual s’han incorporat millores en la vegetació, el mobiliari urbà i l’àrea dels jocs infantils. Durant la jornada s’han desenvolupat diferents tallers lúdics per a infants per amenitzar la trobada.

L’acte d’inauguració ha tingut lloc aquest dilluns, 25 d’abril, amb la presència de la regidora del Districte 2, Núria Marín, acompanyada del regidor de Manteniment urbà, Parc i Jardins, Raúl Ibáñez; a més de membres de l’Associació de Veïns de Ca n’Anglada; de l’AV Per la Millora de Ca n’Anglada; de la Plataforma Ciutadana “Cuidem Ca n’Anglada”; del Club de la Gent Gran del D2; de l’Associació Gent Gran Districte 2; de l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada i de la Fundació Educativa Terrassa.

Cohesió social i convivència

A la festa hi han assistit portaveus dels grups municipals i membres de la corporació, a més dels veïns i veïnes del barri, que no s’han volgut perdre aquesta bona nova. I és que des del govern han subratllat que els treballs de remodelació s’han desenvolupat “des del primer moment amb la implicació del veïnat i les entitats del barri”, perquè l’objectiu és que “aquesta plaça doni resposta a les necessitats reals del veïnat i alhora serveixi per fomentar la convivència i la cohesió social“.

Festa de la remodelació plaça Miguel Hernández de Terrassa | Rafel Casanova BCF

D’aquesta manera, seguint amb l’objectiu d’omplir de verd la ciutat que s’ha proposat l’equip de govern en el Pla de Mandat, a la plaça s’ha implantat el sistema de gàbies, perquè la vegetació estigui més protegida i es converteixi en un nou espai de biodiversitat, on la vegetació hi creixi lliurement sense la intervenció humana. A més, s’han creat dues zones delimitades per tanques on s’hi ha plantat vegetació arbustiva més resistent i amb una elevada adaptabilitat al nostre clima.

Jocs inclusius

Pel que fa al mobiliari urbà, s’hi han instal·lat més bancs per crear zones d’estada i gaudi, amb un total de cinc noves unitats. Respecte a l’espai de jocs infantils, s’han incorporat nous elements per promoure el joc col·lectiu i inclusiu. Concretament, s’ha col·locat una cistella per a infants de fins a quatre anys adaptada i un joc de molla per a dues persones, protegida a l’esquena i al lateral per nens i nenes amb discapacitat motriu.

Festa de la remodelació plaça Miguel Hernández de Terrassa | Rafel Casanova BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa