MónTerrassa
La C-16 concentrarà part dels problemes viaris de l’operació sortida
  • CA

Uns 465.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Constitució i la Immaculada, segons el Servei Català de Trànsit. Les sortides es preveuen entre les 15 hores de dijous i les 15 hores de divendres mentre que s’estima que prop de la meitat dels que surtin de l’àrea metropolitana tornaran entre les 12 i les 24 hores de diumenge. Tot depenent de la meteorologia, s’espera que les principals afectacions viàries de sortida siguin el dijous a la tarda i el divendres al matí com inici del pont i la C-16, C-17, C-25 i els accessos a Andorra podran concentrar els problemes viaris més importants de l’operació sortida.

El divendres pot ser “especialment complicat” per l’inici del Mercat Medieval de Vic. També se celebra la Fira de l’Avet d’Espinelves. Per això, al matí pot haver-hi retencions importants a la C-17.

Des del SCT, recorden que abans de desplaçar-se és important seguir l’evolució dels avisos i les alertes de pluja i vent activats per Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya.

Com que es tracta del primer pont de mobilitat hivernal, les vies que presenten més problemes són aquelles que accedeixen a les zones de muntanya i a les pistes d’esquí, ja obertes per les nevades de novembre.

També coincideix amb el tret d’inici per a les compres de Nadal i es preveu molta mobilitat prop dels centres comercials, molts dels quals obren els dies festius. Tot i això, no és un dels ponts més llargs, ja que dels dos dies festius, la Immaculada cau en diumenge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa