MónTerrassa
Busquen un veí de Can Parellada de Terrassa desparegut
  • CA
Policia Municipal, Mossos, ADF i Bombers s’han mobilitzat per buscar l’Antonio | Protecció Civil de Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest divendres, dia 16 de juny, a primera hora de la tarda, Protecció Civil de l’Ajuntament de Terrassa ha activat un dispositiu de recerca del Paco (no Antonio com s’havia dit primerament), un veí de Can Parellada de 71 anys, del qual se’n desconeix la seva ubicació. L’home, d’edat avançada, és diabètic.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, el dispositiu el lidera el cos de Bombers de la Generalitat després que aquest matí familiars de l’Antonio hagin presentat la denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra. S’han activat un total de tres dotacions que estan inspeccionant la zona on resideix, i s’hi han afegit els mateixos Mossos, dotacions de l’ADF i de Creu Roja, així com la Policia Municipal de Terrassa.

Els bombers han desactivat la recerca del veí aquest divendres gairebé a les vuit del vespre, a l’espera de rebre més indicis per seguir buscant. Els serveis d’emergència reclamen a la ciutadania la seva col·laboració per a localitzar-lo, i en el cas de disposar d’alguna informació trucar el 112 o el 092.

L’Antonio és veí de Can Parellada | Protecció Civil de Terrassa

!--akiadsense-->

Dispositiu de recerca de l’Antonio, a Can Parellada | Protecció Civil de Terrassa

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jana a juny 17, 2017 | 15:02
    Jana juny 17, 2017 | 15:02
    "...després que aquest matí familiars de l'Antonio hagin presentat la denúncia...": com es diu aquest bon home?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa