MónTerrassa
Es busquen dones corredores per participar a un estudi sobre sòl pelvià
  • CA
Marina Guallar
​​​​​​​Marina Guallar | cedida

!--akiadsense-->

La fisioterapeuta terrassenca Marina Guallar cerca dones corredores per participar a un estudi sobre sòl pelvià que està duent a terme en el marc del seu doctorat. L’objectiu és analitzar quina influència té la tècnica i el calçat. Segons explica Guallar, “hi ha molts problemes associats a aquesta part del cos que s’estudien poc. Algunes dones pateixen problemes que elles mateixes consideren normals quan no ho són, també en l’àmbit de l’esport”.

L’estudi, en el que ja hi ha participat més de dues-centes dones corredores, consta d’un qüestionari anònim que s’elabora de manera online. A més, aquelles dones que ho desitgin també podran rebre, de manera gratuïta, una valoració del seu sòl pelvià, de la tècnica de cursa i del calçat que utilitzen.

Per participar-hi, podeu posar-vos en contacte amb la fisioterapeuta Marina Guallar enviant un correu electrònic a: [email protected]

Sobre Marina Guallar

Marina Guallar (4-12-1981), està diplomada en Fisioteràpia i Màster oficial en Fisioteràpia Neuro-Múscul-Esquelètica i Màster en Reeducació del Sòl Pelvià. Interessada en temes de salut així com també del funcionament del cos humà i la fisiologia, Guallar també ha dut a terme formació sobre prevenció de lesions en carrera a peu, entre d’altres. A més, forma part de l’equip docent de La Clinique du Coureur International on ha ofert formacions sobre running en països com Bèlgica, França o Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa