MónTerrassa
Es busquen 40 joves emprenedors de Terrassa
  • CA

Aquest mes de desembre s’ha posat en marxa el programa Explorer, joves amb idees (antic programa YUZZ) per a l’impuls del talent jove i la generació d’idees innovadores de base tecnològica. La convocatòria ofereix 40 places per a jovent emprenedor de la ciutat de Terrassa, d’entre 18 y 31 anys. Els i les joves emprenedors interessats en participar en aquest projecte poden inscriure’s fins al 21 de desembre a través de la plataforma global www.jointheX.org. Aquesta iniciativa, impulsada pel Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinada pel CISE (Centro Internacional Santander Emprendimiento), representa l’evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seves vuit edicions anteriors ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves emprenedors i emprenedores i ha generat centenars d’empreses a tot el país.

A Terrassa, Explorer compta amb el suport local del Parc Científic i Tecnològic, Orbital 40, concretament amb dos dels seus partners, l’Ajuntament de Terrassa i el Leitat, juntament amb la col·laboració de l’Euncet Business School. Les persones seleccionades podran beneficiar-se de l’accés a l’Explorer Space Terrassa, un centre de coworking d’alt rendiment, situat a les instal·lacions de l’Escola de negocis Euncet, on desenvoluparan les seves idees de forma col·laborativa, es connectaran amb altres persones emprenedores i rebran assessorament personalitzat i formació d’una xarxa de més de 200 persones expertes en innovació i models de negoci. Comunitat, impuls i finançament

En finalitzar els cinc mesos de formació i ideació, el projecte millor valorat de l’Explorer SpaceTerrassa viatjarà a Silicon Valley, el referent mundial en innovació i emprenedoria, al costat d’altres 50 persones emprenedores de tot el país on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques capdavanteres, assessorament en internacionalització i contacte amb agents inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament. Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer compta també amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el premi d’innovació Disruptive Technology Explorer Award, impulsat per INDRA, que ofereix 3.000 euros i assessorament per part de persones expertes d’Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Explorer és una iniciativa en xarxa que compta amb el suport d’universitats de tot el país i amb la col·laboració i participació activa de més de 150 institucions públiques i privades. La coordinació local d’Explorer a Terrassa la duu a terme el Leitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. El desenvolupament del programa es veu afavorit per l’entorn del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 i la Euncet Business School, implicats en donar suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les noves tecnologies al territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa