MónTerrassa
El Bus Parc continua rodant per les festes de Nadal
  • CA

El servei de transport públic integrat Bus Parc, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, continuarà rodant per les festes de Nadal. Només hi haurà dos dies en què aquesta opció quedarà aturada: el dia de Nadal (25 de desembre) i el dia de Cap d’Any (l’1 de gener). La resta de jornades, inclosos el dia de Sant Esteve (26 de desembre) i el dia de Reis (6 de gener) restarà en funcionament. Així ho ha anunciat la Diputació de Barcelona, que subratlla que el Bus de la línia M11, gestionat per Transports Generals d’Olesa, des de Terrassa i Matadepera amb un sol bitllet integrat, es podrà gaudir també aquests dies per anar fins al coll d’Estenalles. També es pot agafar des de Mura i Talamanca. Recordem que el servei és gratuït per als menors de 12 anys. Es poden consultar les parades, horaris i tarifes en aquest enllaç.

El servei Bus Parc compta amb bitllets senzills per un dia i amb bitllets combinats (FGC línia Vallès + Bus Parc a Sant Llorenç). Si s’accedeix en vehicle privat fins a les parades del Bus Parc, per a la línia del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es recomana fer servir els aparcaments del pla del Bonaire (Terrassa), situat davant la caserna dels Mossos d’Esquadra, o el de les Pedritxes (Matadepera), situat a la carretera BV-1221, km 5,5 / Aparcament Hoquei.

El servei del Bus Parc es finança entre la Diputació de Barcelona i el Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, i cada administració aporta el 50 % del cost.

La posada en marxa del servei de transport públic per accedir als espais naturals protegits respon als Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) números 3 “Salut i benestar”, 11 “Ciutats i comunitats sostenibles” i 15 “Vida terrestre”. Els disset ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre del 2015 i formen part de l’Agenda global per al 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa