La campanya de Nadal al Mercat de la Independència s’iniciarà el 2 de desembre i finalitzarà el 4 de gener. A més, divendres dia 6 de desembre serà dia d’obertura especial de 8 a 20h, com també el dilluns dia 23 de desembre, de 7.30h a 20h. Durant aquests dies, o fins exhaurir existències, s’oferiran diversos obsequis d’agraïment i fidelitat per part de les parades associades.

Calendaris

Per aconseguir un calendari del Mercat cal presentar al punt d’informació vals de compra amb data de la campanya de Nadal que sumin un mínim de 50 €. Es donarà un únic calendari per persona i dia fins esgotar existències.

Bosses

Les parades obsequiaran directament a la seva clientela habitual amb aquestes bosses reutilitzables. Fins a esgotar existències.

Sorteig de vals de compra

Com a novetat d’aquest any, es farà un sorteig per valor de 1.000 € en vals de compra distribuïts en 1 val de 500 € i 5 vals de 100 € cada un. Per participar cal dipositar els tiquets de comprar del mes de desembre fins al 4 de gener a l’urna al costat del Punt d’informació

amb el nom, telèfon o correu electrònic de contacte. El dia 4 de gener es farà el sorteig.

Decora el teu arbre

El 20 de desembre d’11 a 12:30 h al mercat, Fupar oferirà un taller per d’elaboració d’objectes decoratius per l’arbre de Nadal

Organitza: Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència i Fupar Accions solidàries

Durant el mes de desembre, el mercat col·laborarà en la confecció de la panera per al Banc de Sang.

Organitza: Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència

Nou comentari