MónTerrassa
Els Bombers t’acompanyen a donar sang
  • CA
Els Bombers t’acompanyen a donar sang
Els Bombers t’acompanyen a donar sang | A.T.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; l’hematòloga del Banc de Sang i Teixits a Terrassa Anny Jaramillo; i el coordinador de la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”, el caporal de Bombers Xavi Casas, han informat sobre la participació de Terrassa en aquesta campanya.

La campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” l’organitzen a tot Catalunya els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits per aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa, època en què baixen les reserves. El Raval de Montserrat acollirà aquest dissabte, de 10 a 20 h, la jornada final de la campanya, que s’ha desenvolupat durant tot el mes de març a gairebé una trentena de municipis catalans.

x
La roda de premsa de l’acte de la campanya ‘Els Bombers d’acompanyen a donar sang’ | AJUNTAMENT DE TERRASSA

!--akiadsense-->

A l’acte hi han assistit també la tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones i regidora de Salut, Eva Candela; el director del Banc de Sang i Teixits, Rafael Parra; el president de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental, Alberto Orta; Josep Ballbé, donant de sang terrassenc protagonista del cartell de la campanya d’enguany, el president de l’assemblea local de Creu Roja, Marià Gàllego, i representants de diverses entitats col·laboradores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa