MónTerrassa
Les biblioteques municipals amplien els seus serveis a partir d’aquest dilluns

A partir d’aquest dilluns 29 de juny, les biblioteques municipals de Terrassa, a excepció de la Biblioteca del Districte 5, amplien els seus serveis a les persones usuàries habilitant espais per a la consulta de material així com accés als ordinadors amb connexió a internet i eines d’ofimàtica. Cada una de les biblioteques municipals habilitarà un espai limitat per a la consulta bibliogràfica i es podrà reservar taula i cadira per poder accedir als documents, fer ús de l’ordinador portàtil propi o bé dels ordinadors disponibles a l’equipament per a l’estudi individual. La consulta de documents de la biblioteca, inclosa la de diaris i revistes, serà d‘un sol ús, és a dir, un cop consultats, els documents, hauran de passar una fase de quarantena.

D’altra banda, els ordinadors disponibles a les biblioteques podran ser accessibles per a una sola persona al dia. Per a fer ús d’aquests serveis, les persones interessades hauran de demanar cita prèvia mitjançant el formulari habilitat a la pàgina web www.terrassa.cat/biblioteques, per correu electrònic o bé trucant per telèfon a la mateixa biblioteca:

 Biblioteca Central: 93 789 45 89 / [email protected] (de dilluns a divendres entre les 10 i les 14 i entre les 16 i les 20 hores).

 Biblioteca Districte 2: 93 786 91 62 / [email protected] (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 hores).

 Biblioteca Districte 3: 93 739 70 14 / [email protected] (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 hores).

 Biblioteca Districte 4: 93 739 74 23 / [email protected] (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 hores).

 Biblioteca Districte 6: 93 739 74 20 / [email protected] (de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 hores). Un cop realitzat aquest tràmit i per accedir a la biblioteca en què s’hagi realitzat la reserva, serà obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions establertes. La Biblioteca Districte 5 continuarà tancada fins que sigui possible garantir les mesures de seguretat necessàries per al personal i les persones usuàries.

Servei de préstec

Les biblioteques municipals continuen oferint el servei de préstec amb cita prèvia. Com a novetat, a partir d’aquest dilluns 29 de juny, es podran reservar documents disponibles i també documents que es trobin en quarantena. També continua actiu el servei de préstec interbibliotecari a nivell municipal i, d’aquesta forma, el servei de préstec amb cita prèvia pot facilitar documents d‘una altra biblioteca de Terrassa a la biblioteca més propera per a la persona sol·licitant. Pel que fa a les devolucions, totes les biblioteques municipals tenen bústia a l‘exterior on es poden dipositar els documents per a ser retornats. A més, i per facilitar el servei a les persones usuàries, les biblioteques han ampliat automàticament tots els préstecs que s’han fet fins el proper 31 de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa