MónTerrassa
Famílies de Terrassa amb beca de menjador escolar rebran un SMS
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa enviarà a partir d’aquest dimecres, i durant els propers dies, un missatge de text a totes les famílies a les quals se’ls ha concedit un ajut en concepte de menjador escolar per als seus fills i filles. Aquests ajuts, que atorga la Generalitat de Catalunya, aniran del 70 al 100% del preu del menjador, incrementant així l’aportació econòmica de la Generalitat en, com a mínim, el 70% de l’import i no el 50%, com s’havia fet fins ara.

Per al curs 2020-2021, s’han sol·licitat un total de 5.845 ajuts, 675 més que l’any passat. D’aquests, s’han aprovat 4.384, dels quals, 278 són ajuts del 100% i 4.106 del 70%. Per la seva banda, l’Ajuntament de Terrassa complementarà fins al 100% els ajuts de totes aquelles famílies que els Serveis Socials municipals valorin i considerin necessari. També s’estudiarà atorgar ajuts a totes aquelles famílies que les hagin sol·licitat i hagin quedat fora de la convocatòria, com poden ser les famílies monoparentals o aquelles que superen per poc els barems econòmics.

Les persones que demanin revisar la resolució de la seva petició ho poden fer a través del correu electrònic [email protected] indicant el seu número de telèfon perquè es posin en contacte amb elles o trucant directament al seu centre de referència de Serveis Socials. L’objectiu del Govern municipal és continuar donant suport a totes les famílies que presenten situacions socials de risc i que necessàriament han de fer ús del servei de menjador escolar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa