MónTerrassa
BBVA i Fupar renoven el projecte solidari “Targeta Fupar”
  • CA
ss

!--akiadsense-->

En el marc de la col·laboració de BBVA amb Fupar, s’ha renovat per cinquè any consecutiu, el conveni pel qual BBVA produeix i gestiona la targeta Fupar. Una vegada més el banc reafirma el seu compromís amb Fupar i dota la targeta d’una finalitat solidària. Així, per cada compra que fa l’usuari amb la targeta, BBVA dóna un % de l’import d’aquesta a la Fundació Fupar sense cap cost per al client. Durant el 2018, BBVA ha entregat al voltant de 8.500 € a Fupar fruit de l’ús que han fet els seus usuaris de la targeta. Aquests recursos han estat destinats principalment a projectes de formació i d’inserció laboral duts a terme per Fupar durant el darrer any.

El banc, amb aquest projecte, busca potenciar la solidaritat amb Fupar i oferir al col·lectiu de persones vinculades amb aquesta fundació una targeta que també els possibiliti el servei de pagament a dèbit o crèdit, sempre amb un component social. D’aquesta manera l’usuari de la targeta la pot vincular al seu compte de BBVA, i fer- la servir en les seves compres a comerços. Tot sense cap tipus de cost i amb avantatges com el pagament a terminis, la lliure elecció del dia de pagament mensual entre el 21 i el 5 de cada mes, o totes les facilitats que ofereix l’APP de BBVA en targetes, com el pagament amb el mòbil, alertes personalitzades o l’apagada i encesa de targetes en funció de l’ús que s’hi vulgui donar.

En l’acte de formalització de l’acord, Carles Soteres, director de zona de BBVA a Terrassa, ha remarcat que aquest projecte referma la voluntat del banc de ser al costat de les entitats locals i les persones. “BBVA tot i ser un banc global actua localment i de forma propera, implicant-se amb les necessitats de cada territori i de la seva gent”, ha afirmat. Per la seva part, Josep Ribera, director i gerent de la Fundació Fupar, ha destacat que “des dels orígens de la Fundació Antiga Caixa Terrassa, de la qual Fupar forma part, BBVA ha donat suport a nombrosos projectes socials i culturals, donant continuïtat a l’assoliment dels fins fundacionals”. Alguns exemples d’això són els fons rebuts a través de la convocatòria “Territoris Solidaris BBVA”, gràcies a la qual Fupar ha creat una sala multisensorial i les aules TEACCH adreçades a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista; aquells rebuts per desenvolupar projectes d’inclusió i treball en xarxa amb escoles de la ciutat, o els que es destinen cada any per desenvolupar una part del programa d’inclusió sociolaboral de Fupar.

Aquest últim s’ha concretat en el desenvolupament d’activitats esportives i de lleure socioeducatiu, a impulsar accions que potenciïn la participació activa a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social, o a la organització de conferències i relacionades amb la discapacitat, entre d’altres. BBVA amb iniciatives com aquesta, aposta per una acció social al territori que contribueixi a la millora de la societat. Al seu torn, Fupar referma el seu compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual oferint serveis i recursos de qualitat, de referència a la ciutat, i impulsant accions que fomentin la seva inclusió en l’àmbit sociolaboral i contribueixin al benestar social. Així, un dels pilars de l’acord signat és potenciar el compromís de BBVA amb Terrassa, amb les seves entitats i amb l’impuls d’activitats culturals, solidàries, esportives i populars que ajuden a potenciar i promocionar la ciutat.

Com aconseguir la Visa Fupar?

La Visa Fupar es pot aconseguir a qualsevol oficina de l’entitat bancària de Terrassa, a través de la web www.fupar.cat o presencialment a Fupar. Només per realitzar l’alta, els titulars rebran un obsequi de producte fet a la Fundació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa