MónTerrassa
Un bar on es consumia droga, la xarxa elèctrica era artesanal i tenia una barbacoa il·legal
  • CA

La Policia Municipal va realitzar el 15 de febrer una entrada i inspecció d’un bar, ubicat al carrer Sant Crispí, arrel del seguiment iniciat per la Unitat de Delinqüència Urbana (UDUI), degut a les queixes veïnals. El servei es va dur a terme per 14 agents i dos comandaments de les unitats de la UDUI, la Unitat de Suport Operatiu i Prevenció (USOP) i la Unitat de Vigilància Territorial (UVT). Es van identificar un total de 53 persones a l’interior del local, on es van detectar diferents infraccions com:

• La responsable del local tenia tolerància amb el consum de tabac i de substàncies estupefaents

• A l’interior del local s’havien habilitat estàncies que no constaven a la llicència d’activitats i s’estava realitzant una activitat que no corresponia exactament amb la llicencia de bar

• Excés d’aforament

• S’havien realitzat instal·lacions elèctriques de manera artesanal que posaven en greu risc la seguretat del establiment. També s’havia instal·lat una barbacoa i una petita cuina sense cap autorització ni contracte de l’empresa subministradora del butà, i els extintors del local estaven caducats des de feia més de dos anys.

Es van aixecar actes per iniciar un expedient sancionador per les nombroses infraccions i deficiències detectades, en base a la llei 11/2009 d’espectacles i activitats recreatives de Catalunya, així com també es va instar a la responsable a reparar les deficiències. Es va realitzar una acta, en base a la Llei 42/2010 del consum de tabac, per tolerància al consum de tabac, així com dues denúncies al fumadors, així com dues actes de denúncies per infraccions a la Llei 4/2015 per la tinença de drogues i/o substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa