MónTerrassa
Ballart demana a la Generalitat una estratègia “coherent” per frenar la Covid a Terrassa
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, demana a la Generalitat de Catalunya que concreti una estratègia “coherent” per frenar els contagis de coronavirus a la ciutat. Ho fa després de conèixer la decisió del jutjat del contenciós administratiu número 5 de Barcelona, que exclou Terrassa de les noves restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya aquest dilluns, que incloïen una rebaixa d’aforaments en actes socials i en la restauració, entre altres mesures. Per a Ballart, “les dades sanitàries publicades darrerament ens indiquen que hi ha diversos municipis, a l’àmbit metropolità, que tenen situacions similars pel que fa a contagis de Covid-19 o a assistència hospitalària.

Terrassa no té unes dades ni molt millors ni molt pitjors que altres municipis propers. L’estreta relació entre tots aquests municipis porta a pensar que cal una estratègia coherent per a tots ells, i això és el que demanem a la Generalitat, de la mateixa manera que demanem més i millor informació i la documentació i dades sobre les quals es prenen decisions”. L’alcalde manifesta que “des de Terrassa no vam trobar justificat, en un primer moment, que la Generalitat apliqués mesures més restrictives que a altres municipis en situació similar. La resolució judicial que ha aturat aquestes mesures i el recurs presentat per la Generalitat ens forcen a esperar una decisió en un sentit o un altre, especialment important per al sector de l’hostaleria i la restauració, al qual des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport.

Necessitem normes clares i coherents per aturar el coronavirus però també per protegir l’activitat econòmica i els llocs de treball”. Amb tot, Ballart assegura que “L’Ajuntament de Terrassa ha col·laborat i col·labora estretament, amb tota la lleialtat i tots els recursos, amb el Govern de la Generalitat, amb l’objectiu comú d’aplanar la corba de contagis del coronavirus”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa