MónTerrassa
Ballart defensa la gestió de les vacunes a Terrassa arran de queixes per les llargues cues
  • CA

La Plataforma de Defensa de la Sanitat Pública a Terrassa ha realitzat aquest dilluns una sèrie de comentaris molt crítics amb com s’està gestionant el tema de les vacunacions a la nostra ciutat. Amb diverses imatges de gent fent cua al punt de vacunació del Centre Civic Montserrat Roig, afirmen que “realment no costaria massa millorar aquesta gestió tan deplorable” i es pregunten si “aquests vacunodrems són millors que vacunar als centres d’Atenció Primària?”. Les cues de persones -de diferents franges d’edat- per accedir al recinte i rebre la vacuna no són pas noves, des de gairebé l’inici del punt de vacunació periòdicament s’han anat repetint, si bé no de forma regular.

Davant d’aquestes queixes de la plataforma, l’alcalde Jordi Ballart ha volgut intervenir-hi i ha sortit a defensar els professionals sanitaris per la feina que estan fent -“s’hi estan deixant la pell!“- i per la gestió “del tema de les vacunacions a la nostra ciutat”. L’alcalde recorda que la gestió depèn de Salut de la Generalitat, si bé com a Ajuntament s’està en contacte “permanent” amb el departament “oferint recursos que són el nostre abast, com, en aquest cas, la cessió d’espais com el centre cívic”. Ballart tot i que subratlla que “sabeu que sempre ens teniu al vostre costat en reivindicacions, com l’augment recursos en l’àmbit sanitari o en reivindicar reducció llistes espera, però no crec encertat parlar de vacunòdrom quan els professionals estan duent a terme una feina exemplar en el tema de les vacunes“, ha reblat.

Ballart reconeix que es poden veure cues d’espera però “si pregunteu als professionals sanitaris que treballen al centre (nosaltres ho hem fet a través de la regidora de Salut) us explicaran que els temps d’espera es situen entre els 10 i els 15 minuts com a màxim”. Igualment, afirma que s’ha parlat també amb el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) perquè “insisteixin a demanar als usuaris i usuàries que vinguin poc abans de la seva hora de convocatòria per evitar cues”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa