MónTerrassa
Avisen d’un episodi de neu molt advers i de problemes als accessos a Barcelona

El director general de Protecció Civil, Joan Delort, ha alerta d’un episodi de neu “dur” i “molt advers” en les pròximes hores i ha fet una crida a la ciutadania perquè posi de la seva part davant d’unes conseqüències que es preveuen “molt greus”. Delort ha assenyalat que hi haurà “moltíssims” problemes als accessos de Barcelona, tant aquesta tarda quan els ciutadans tornin a casa seva com demà al matí. Ha recordat que cada dia entren i surten 500.000 vehicles de la capital catalana. “Imagini’s que cadascú hagi de posar cadenes, un es creua, l’altre patina… això acaba acumulant una sèrie de problemàtiques”, ha afegit. De fet, ha avisat que “no hi ha remeis màgics” i que no s’arregla amb màquines llevaneus perquè si hi ha vehicles travessats no poden treballar.

Delort ha previst que demà dimecres hi haurà problemes “gravíssims”. Segons el director general de Protecció Civil, l’episodi afectarà les activitats del dia a dia de moltíssima gent i ha demanat que s’ajornin desplaçaments i activitats a l’aire lliure davant un episodi “excepcional”.

Per més cadenes que portin els conductors, Delort creu que els gruixos de neu a les carreteres poden impedir la mobilitat. Davant d’aquesta situació, ha afegit que cal adoptar mesures de caràcter excepcional i ha avisat de conseqüències greus.

Concretament, ha assenyalat que els problemes poden ser importants als accessos de Barcelona tenint en compte que cada dia entren i surten uns 500.000 vehicles de la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix