MónTerrassa
Avís de situació de risc per intensitat de pluja a Terrassa i comarca
ddd

!--akiadsense-->

El Servei Meteorolìgic de Catalunya ha emès un Avís de Situacó de risc per intensitat de pluja per Terrassa i el Vallès Occidental. Les precipitacions fortes es preveuen entre les 12 del migdia i les sis de la tarda. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i és probable que de calamarsa.

Llindar que es pot superar Intensitat > 20 mm / 30 minuts

Predicció general

S’espera precipitació de forma irregular a qualsevol punt al llarg del dia; sobretot a la meitat oest, especialment punts del prelitoral central i sud. En canvi, seran menys probables a l’extrem nord-est. Seran d’intensitat entre feble i moderada, localment acompanyades de tempesta i és probable que de calamarsa. Amb tot, és possible que a la tarda els ruixats siguin localment forts a punts del prelitoral central i sud. S’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, tot i que és possible que siguin localment abundants. La cota de neu oscil·larà entorn dels 2.400 metres.

Cel entre entre mig i molt ennuvolat en general, o puntualment cobert sobretot a la tarda, amb creixement de nuvolades a partir de mig matí i estrats baixos a l’interior fins a primera hora del dia.

La temperatura mínima serà semblant en general, o puntualment lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta. La temperatura mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 11 i 16 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre els 15 i 20 ºC al Pirineu, entre els 20 i 25 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 17 i 22 ºC a la resta.

Nou comentari

Comparteix