MónTerrassa
Avís de situació de risc per intensitat de pluja a Terrassa
  • CA

El Servei Meteorolòhic de Catalunya ha emés un avís de situació de perill per intensitat de pluja per dilluns. Una de les comarques afectades és el Vallès Occidental. A la nostra zona, les precipitacions intenses arribarien a partir de les 12 del migdia. En tot l’episodi es poden acumular localment entre 50 i 80 mm de precipitació. Es poden recollir més de 20 litres per metres quadrat en mitja hora. El risc és d’1 en una escala de sis.

S’espera precipitació al terç sud fins a mig matí. A partir de llavors s’estendrà i afectarà d’altres punts del país, sobretot al litoral i prelitoral central, Camp de Tarragona i Catalunya Central. Seran moderats i és possible que localment vagin acompanyats de tempesta. Ara bé, a punts de la meitat sud del litoral i prelitoral seran localment d’intensitat forta. S’acumularan quantitats poc abundants, localment abundants o molt abundants al litoral i prelitoral sud i central. La temperatura mínima serà semblant. Mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa sobretot a la meitat est.

El cel estarà entre molt ennuvolat i cobert amb el creixement de nuvolades a la meitat sud, i mig o localment molt ennuvolat a la resta, excepte al Pirineu on quedarà serè o poc ennuvolat fins a migdia. Independentment, a partir del final del matí creixeran nuvolades a l’interior del terç nord on també quedarà el cel molt ennuvolat o cobert durant la tarda.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent al Pirineu fins a migdia, i regular a partir d’aleshores. A la resta serà regular o localment dolenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa