El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja per aquest diumeng a Terrassa i comarca. Els xàfecs localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa o pedra. Es podrien recollir fins a 20 litres per metre quadrat en una hora. El ris és d’1 en una escala de 6. Les preciptacions poden començar a caure a partir de les sis de la tarda i fins a la mitja nit.

Fins a migdia s’espera precipitació a punts del quadrant nord-occidental. A partir de llavors i fins al vespre s’esperen xàfecs a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i de la zona del Port, que s’estendran amb el pas de les hores cap a altres punts del país, sobretot a la meitat sud del prelitoral i litoral. Sovint aniran acompanyats de tempesta i de pedra o neu granulada. Seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 1000 metres pujant cap als 1200.

Fins a migdia el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general tret del quadrant nord-occidental on la nuvolositat serà més compacta. A partir de llavors creixeran nuvolades a la resta dels sectors de muntanya i àrees properes. Això i l’arribada de més núvols per l’oest del país deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, a partir de mitja tarda. Tot i això, la nuvolositat serà menys compacta al litoral, especialment al sector nord. Al final del dia es farà menys compacta en general.

Nou comentari