MónTerrassa
Mútua trasllada els serveis d’atenció als pacients amb patologia respiratòria i de vacunació
  • CA

Des de dilluns, els pacients adults dels CAPs Terrassa Sud, Oest i Rambla amb patologia respiratòria compatible amb Covid-19 s’atenen tots al CAP Rambla, els derivats de les escoles i contactes que s’hagin de fer la PCR han d’anar al CAP Sud i des d’ahir, 1 de juny, el punt de vacunació centralitzat del C/Castell, 31 està situat al número 25 del mateix carrer.

La situació clínica i epidemiològica dels mesos passats, derivada de la crisi sanitària ocasionada per la COVID- 19, va suposar que les entitats i els professionals sanitaris vagin adaptar i reorientar l’atenció als ciutadans i també es va donar una redistribució a nivell de dependències i emplaçaments. Tot plegat va implicar, no només un increment notable de les càrregues assistencials, sinó també la incorporació i el desenvolupament de formes assistencials diferents orientades a assolir la màxima equitat i eficiència en l’atenció dels pacients.

Actualment, el present context clínic i epidemiològic ha permès recuperar -de forma paulatina- una certa normalitat pel que fa a l’atenció assistencial a les dependències originàries i en aquest sentit, des del dilluns, 31 de maig, l’atenció als pacients adults dels CAPs Terrassa Sud, Oest i Rambla amb sospita de Covid-19 que fins el moment s’atenien a la primera planta del C/ Castell, 25 s’atenen al CAP Rambla. A més, la zona PCR escoles i PCR contactes ubicada actualment al C/ Castell s’ha traslladat al mòdul extern del CAP Terrassa Sud, sempre prèvia citació com fins ara. Tot plegat, amb l’objectiu de prestar la millor assistència als ciutadans -amb totes les mesures epidemiològiques de seguretat adients-.

Tanmateix, des d’ahir, 1 de juny, el punt de vacunació centralitzat ubicat al número 31 del C/ Castell se situa al número 25 del mateix carrer -a pocs metres-, incrementant així la seva capacitat vacunal mitjançant un creixement dels espais físics i també amb una major dotació de professionals. L’esmentat canvi respon a la petició del CatSalut de fer créixer la capacitat vacunal ens els punts de vacunació intermedis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa