Atenció ciutadania i, especialment conductors, perquè hi haurà complicacions de mobilitat els propers dies en alguns espais del terme municipal de Terrassa, amb alls de trànsit. Serà a la ronda de Ponent i la carretera de Rellinars. Les raons, els treballs de pavimentació que s’hi han de realitzar per millorar la calçada.

Dades a tenir en compte

Dies: dimarts, 5 d’octubre de 2021.
Hora: entre les 8 h.00 i les 20.. h.
Lloc: carretera de Rellinars, a la cruïlla amb el carrer de Terque; i ronda de Ponent, a la cruïlla amb l’avinguda de les Arts.
Actuació a realitzar: treballs d’asfaltat a les cruïlles entre l’avinguda de les Arts amb la ronda de Ponent i entre la carretera de Rellinars i el carrer de Terque, en el marc de les obres del sector del nou bari egarenc de Can Colomer. Per dur a terme els treballs d’asfaltat és faran els següents talls de circulació, en els dos sentits:

  • cruïlla de la ronda Ponent amb l’avinguda de les Arts, de les 8.00 hores a les 14.00 hores (de le vuit del matí a les dues de la tarda.
  • cruïlla de la carretera de Rellinars amb el carrer de Terque, de les 15.00 hores a les 20.00 hores (des de les tres de la tarda fins a les vuit del vespre)

Per saber-ne més de tot plegat i poder prendre les decisions més adients i buscar les rutes alternatives als trajectes habituals per fer front als talls.

Trobareu aquests plànols en major resolució i tota la informació relativa a talls de trànsit a la ciutat de Terrassa i altres dades a la pàgina web www.terrassa.cat/transit.

En les darreres setmanes ja s’ha millorat i renovat la pavimentació de molts carrers de la ciutat, com el tram de la carretera d’Olesa, des de la rotonda de Ronda de Ponent, Montcada, Joaquim de Sagrera i Àngel Sallent.

Nou comentari