MónTerrassa
Atenció a la infància, una prioritat del Consell Comarcal
  • CA
Plenari Àrea Bàsica de Serveis Social a la seu del Consell Comarcal. | CCVO

!--akiadsense-->

El plenari format pels 12 municipis que integren l’Àrea Bàsica de Serveis Socials ha acordat prioritzar les accions que permetin una millora dels Equips bàsics d’atenció social, que són la porta d’entrada de la ciutadania al sistema de Serveis Socials. També es vol incidir en les polítiques en matèria d’infància i adolescència i en l’impuls dels serveis d’intervenció socioeducativa per a l’atenció de la infància en risc. Les famílies vulnerables són la prioritat de les actuacions i per tant ho són també els programes relacionats amb la suficiència alimentaria, el suport a la pobresa energètica, a la infància i adolescència i a la convivència familiar.

Els dotze municipis que integren l’Àrea Bàsica de Serveis Socials es van reunir ahir en una sessió plenària per acordar les prioritats de treball per aquest any 2017 i fer balanç dels principals serveis que integren la cartera de Serveis Socials. La reunió va estar presidida pel conseller comarcal responsable de l’Àrea de Benestar Social, Pol Altayó i hi van participar alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels diferents ajuntaments de menys de 20.000 habitants. Els municipis que formen part de l’Àrea Bàsica són Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

El conseller Pol Altayó ha destacat que “hi ha un ferm compromís del Consell Comarcal envers les polítiques socials i creiem que és imprescindible poder donar comptes al plenari de l’Àrea Bàsica. L’espai de coordinació entre els municipis i el Consell és bàsic per poder coordinar, avaluar i valorar l’actuació i funcionament dels serveis, inquietuds i també nous projectes per donar resposta a les diferents necessitats d’atenció social que hi ha a la comarca”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa