ss

Alpha Publicitat Exterior aposta per la simbiosi d’art urbà i publicitat exterior. La ciutat de Terrassa presenta la primera campanya d’aquesta nova i cridanera línia publicitària. Consisteix a introduir elements artístics en presentar el contingut publicitari, aportant valor estètic a través de la pintura.

Es tracta d’una nova manera de contextualitzar la publicitat en el marc urbà. El projecte d’Alpha Publicitat Exterior aconsegueix rehabilitar i recuperar espais de la ciutat. La fusió art urbà i publicitat exterior apunta a consolidar-se com una nova tendència en el sector a nivell mundial.

Alpha Publicitat Exterior ha decidit començar per la seva ciutat, Terrassa, per presentar el nou projecte. Un total de tres mitgeres componen aquesta primera campanya en la que s’ha adoptat una estètica modernista, un emblema egarenc inconfusible. La primera obra ha estat realitzada per TwocanStudio, grup local de disseny gràfic i street art.

Les mitgeres estan ubicades a: carretera Matadepera, 234; carretera Montcada amb Germà Joaquim (davant de la piscina municipal); i carretera Montcada amb Ramón i Cajal. Així mateix, atesa l’exposició publicitària de l’empresa en tot el territori de l’estat, està previst que el projecte es dugui a terme en diferents zones amb estètiques diverses.

“A més de la ciutat, també les marques són beneficiades per aquesta nova fórmula publicitària. Els anunciants guanyen visibilitat donada la ubicació i dimensió de les façanes i, especialment, pel factor atractiu de la pintura en la qual s’emmarca el contingut publicitari. Paral·lelament, aconsegueixen una repercussió favorable a l’formar part d’una campanya pionera a la zona que recupera espais urbans. Per la seva banda, les arts urbanes de l’muralisme i el graffiti són avui dia reconegudes internacionalment en tot tipus d’esferes, sense perdre la seva particular connexió amb el carrer. Per això, son el candidat artístic idoni per fusionar amb la publicitat exterior, que representa una altra de les principals formes de comunicació a la via pública actual”.

Nou comentari