Les gofres amb formes de penis i vagines ja han arribat a Terrassa. L’empresa Dicks & Pussy’s Waffles ha obert una botiga a la Rambla d’Ègara, número 161, i es tracta de la primera botiga a la ciutat que ofereix aquest tipus de productes amb gran fama a Barcelona, a Sitges, i altres ciutats arreu del territori. El local va obrir les seves portes el passat dimarts 28 de desembre i ja està sent tot un èxit entre els més joves de la ciutat.

“Ens va fenomenal“, ha afirmat el cap de l’empresa Dicks & Pussy’s Waffles Manuel Domene. Explica que “es tracta d’una empresa familiar, i se’ns va ocórrer la idea de muntar aquest negoci perquè es nou i innovador. Ho vam veure a Barcelona i a Sitges, i ara és únic a Terrassa. Al ser una cosa nova a la ciutat atrau a molta gent, sobretot a la joventut”. Actualment son sis persones treballant a l’empresa, i afegeix que el dia de la inauguració molta gent es va apropar a comprar i en un moment es va omplir de gom a gom, sobretot de gent jove, i des de llavors no han parat de treballar i servir gofres.

Tot i que el producte estrella son les gofres amb forma de penis i vagina, també ofereixen altres productes: “És una cafeteria, fem entrepans al matí, tenim begudes, crepes i també gofres normals”, explica Domene. El local està obert des de les 8:00 fins les 20:00h, sent la tarda el moment de més afluència. A més a més, esperen que la clientela augmenti quan puguin muntar la terrassa al mig de la Rambla d’Ègara -actualment no poden degut a la Fira Tradicional d’Hivern de Terrassa-, i els clients puguin menjar els seus gofres tant per emportar, a dins del local, o a fora.

De moment, l’empresa només té aquest local a Terrassa, però no descarten obrir altres espais a Sabadell, Andorra o fins i tot a Vigo.

Comentaris

    Pau Gener 03, 2022 | 16:56
    Només obren botigues al Centre de Terrassa? Ja cansa tan centralisme per part d'aquest diari.

Nou comentari