MónTerrassa
Arribar a casa s’ha tornat una gimcana
zzzz

!--akiadsense-->

Arribar a casa s’ha tornat una gimcana. Tot va començar amb l’inici de les obres del Bon preu, a l’antic cinema Imperial, tallant el carrer de la Llibertat per tal de poder treure runa, entrar materials nous, etc. Al principi penses que han de fer la seva feina i, d’acord, puc conviure amb el carrer tallat durant vàries hores al llarg del matí i la tarda. Però el fet és que ho han convertit en una rutina quasi bé diària, caps de setmana inclosos

El problema s’agreuja quan ja no només és el carrer de Llibertat, sinó que també tallen simultàniament la carretera de Matadepera. Comença a semblar impossible arribar a casa. Finalment inicien unes segones obres, alienes al Bon Preu, al C/Llibertat, just davant d’on estan treballant en el nou supermercat. Uns dies més tard, al Carrer Ponent Cantonada amb Crt. Matadepera, l’Ajuntament inicia unes terceres obres,les quals porten tres setmanes aproximadament, amb el carrer obert de dalt a baix, què, si estan treballant, la gran majoria de les vegades el tenen tallat.

Entenc que estan treballant i que tenen els permisos, però la vena ja m’explota quan arribo, o més ben dit, intento arribar al meu domicil i em trobo, C/Ponent tallat, Crt. Matadepera tallada i C/Llibertat tallat. És el moment en què et planteges si hagués estat més fàcil fer salt base i entrar pel balcó de casa.

Senyores i senyors de l’Ajuntament, no heu pensat que donar tants permisos simultanis podia entorpir la vida del veïnat del barri? Ja no només entorpir la vida diària, què passa si hi ha una emergència? Probablement era més fàcil arribar a l’aeroport el dia de la sentència que no pas quan aquí ho tallen tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa